D E R V Y N A S

5 žavūs vyrai virtuvėje ir skanios šventinės dovanos

Ar jau pradėjote pakuoti dovanos Kalėdoms? Aš tai tikrai taip. Man šios Kalėdos prasidėjo jau lapkričio pabaigoje bekeliaujant po Vokietijos Kalėdų muges, kalbinant vyrus, dirbančius virtuvėje, šventiškai apsipirkinėjant po geriausiomis draugėmis bei gaminant skanias dovanas.

o

Kalėdos – meilės, šilumos ir gero darymo metas. Visus šiuos ingredientus siūlome sudėti į vieną, pridėti dar šiek tiek imbiero, džiovintų spanguolių ir šokolado, stilingai supakauoti ir pamaloninti draugus, tėvus, mylimąjį ar kolegas. Juokas juokas, tačiau šiame materialinių gėrybių klestėjimo amžiuje sunku nustebinti dovanomis. Ne dėlto, jog pasiūla per maža, bet dėl to, jog dauguma tapo labai reiklūs ir išpuikę. Juk jeigu nori gauti telefoną, tai tik patį naujasią ‘iPhone’, jeigu nori gauti fotoaparatą, tai tik patį naujausią, jeigu nori gauti kailinius, tai tik tikrus, net jeigu nori namų kvapo ar smilkalų, tai tik natūralių. Puikus atsvaras visoms brangioms materialioms dovanoms – pačių gamintos valgomosios dovanos. Telieka gražiai įpakuoti, perrišti virvute, pridėti šakelę rozamarino ar lazdelę cinamono.

Penki vyrai virtuvėje atsako į klausimus, dalinasi Kalėdų šventimo, dovanų dovanojimo įpročiais, ir be abejo, receptais.

Šventinį interviu, patarimus bei visus receptus rasite naujame ‘Virtuvė. Nuo…Iki’ žurnale. O visiems nemėgstantiems spaustuve kvepiančių žurnalų – kantrybės, pasidalinsiu ir čia.

vyrai virtuvėje šefai

kalėdinės dovanos šefai duona užteplės

Virtuve Nuo Iki žurnalas

(Foto: Eglė Mačerauskė)

 

Share: