D E R V Y N A S

DerVyno gimtadienis per Karalių pietus

Okonomiaky, kimchy, pastrami, crispy fish, arbūzinai pop’sai, šampanas ir džino baras. Visa tai ir dar daugiau karališką ir laisvą nuo darbo dieną – liepos 6d. Tą šventą datą švenčiu ir aš savo gimtadienį. Kadangi nemėgstu gimtadieninių gimtadienių ir prisišvenčiu jų darbe vos ne kasdien, tai pasitarus su savo mylimiausiu kolektyvu nutariau atidaryti vienos dienos restoraną savo nuostabiame darbe.

Dervyno gimtadienis

Dervyno gimtadienis
Veiksmas vyks Čiop Čiop studijoje, dirbsime kaip restoranas, tad galėsite valgyti, ką norite ir kiek norite. Trumpai ir aiškiai tariant, jokių banketų ir furšetų, užsakymai iš meniu.
Turėsim įvairaus šampano, kurį aš dievinu, o kadangi dievinu ne viena, tai pasidalinsiu ir su jumis.

Nuo 20val. atidarysim DŽINO BARĄ.

Ir bus dar vienas labai geras dalykas. Klausysim labai geros muzikos (be kurios gyventi negaliu). Ir labai gražios muzikos. Ja sielą džiugins Paultergeist.

Tikiuosi, kad neturėsim svečių iš policijos, nebent jie irgi ateis pašvęsti, nes istorija mena, kad vieną vienintelį kartą buvo „gautas iškvietimas į Žvejų gatvę”, kai kelios damos su keliais džentelmenais šventė gimtadienį. To vakarėlio galeriją rasite čia, tik neišsibadykite akių, nes pamatysite daug gražių žmonių.

Šiaip pirmą kartą Lietuvoje (labai svarbu pabrėžti, kad pirmą kartą) bus pristatytas toks Asian street food becomes restaurant dishes. Ir tą dieną oficialiai debiutuos nauja šefų paračka (Ty  and eM) !

Išankstinė staliukų rezervacija: skanu@ciopciop.lt arba 866366667.

Siūlau rezervuoti vietą, kad nesiblaškytumėte po svietą. Ir šiaip vietos ribotai, o jokių asmeninių kvietimų nebus, šį kartą. Bet gal tik šį.

Renginį facebook’e rasite čia.

O jeigu norite eiti iškart į du, tai ir čia.

O kuminakaciją sekti čia.

Meniu:

Dervyno gimtadienis
– Amuse-bouche – maki su miso
– Okonomiaky (picblynis, kopūstai, šoninė, okonomi sauce, kewpie mayo)
– Kimchi su krevetėmis
– Pastrami indonezietiškai (homemade dinner rolls, 1d. marinuotos daržovės, batatai)
– Thai crispy upėtakis (matcha basmati, kalendrų sezamų gremolata)
– Arbūzo pops’as mirkytas rome su baltu ir juodu šokolado

 

Myliu bučiuoju.

Dervyno gimtadienis

Lauksime visų Vilniuje, Žvejų g. 2, nuo 16h iki kol baigsis šampas. O gal nesibaigs niekada.

Share: