D E R V Y N A S

Drama Burger – apie juos ir apie naują mėnesio burgerį

Prisipažinsiu vieną dalyką, kai buvo „30 Geriausių restoranų” rinkimai, aš į savo top list’ą (kurio viso neatskleisiu, nes tai yra konfidencialu), įtraukiau „Dramą Burger”. Girdėjau šiaip labai daug komentarų, kad jie nėra restoranas ir kodėl jie tam sąraše. Bet jeigu daug x vietų gali vadina save restoranu, tai aš išvis patyliu. Bet kai aš pradėjau žymėtis balus pagal nurodytus kriterijus, kurie apėmė ir tokius dalykus, kaip konceptualumą, gėrimų kortą ir jų darną su meniu, „Drama Burger” surinko labai daug balų.

Drama Burger dervynas Ciop Ciop

Taip, nes ten yra koncepciją, taip, nes ten maistas yra puikus, taip, nes ten galvojama apie alaus darną prie patiekalų, taip, nes jie vykdo visiškai teisingą ekspansiją, taip, nes jie daro daug teisingų renginių, taip, nes jie viską daro gerai.

Neseniai lankiausi alaus ir maisto derinimo sesijoje, t.y. kraftinio alaus vakarienėje, kurią dramiečiai darė kartu su Sakiškių alumi. O tai reiškia, kad gėrimų ir maisto kultūra jiems rūpi. Valio už Corn Dog’ą! Žiauriai tiko tuna roll’as su witbier stiliaus alumi, o kai galvojau, kad nebesuvalgysiu trečio iš eilės burgerio, bet tada jį atnešė ir dar priderino su Imperial stautu, brandintu septynis mėnesius viskio statinėse. Buvo miau.

Drama Burger dervynas
Drama Burger dervynas
Na, o vakar „Čiop Čiop” ir „Drama Burger” surengė brunch’ą – pasitaikė visiškai tobula pirma spalio diena, bet ir deja, paskutinė gražaus rudens diena. Šie vėlyvieji pusryčiai nebuvo rengti be reikalo, ogi pristatome mėnesio burgerį pas „Dramą” su halloummi sūriu, humusu ir baklažanais. Kodėl toks ir dar vegetariškas? O todėl kad vegetarų yra daug, o ir juos reikia lepinti. Be to, daug kas pamiršta, kokia nuostabi daržovė yra baklažanas, koks nuostabus dalykas yra humusas ir koks dar nuostabesnis dalykas yra halloumi sūris.

Drama Burger dervynas Ciop Ciop
Drama Burger dervynas Ciop Ciop
Nepameluosiu, dar ir trendy visi šitie reikalai. O man, kaip žinote, tendencijos rūpi labai, noriu, kad ir jūs jas pažintumėte ir atrastumėte. Tą Middle East virtuvė yra jėga. Kas jos būtų daugiau – valgėm ir shakshouka (šakšuka kiaušinienę).

Tai va – mėnesio burgeris pas „Drama Burger” by „Čiop Čiop” visą spalį!

 

Drama Burger dervynas Ciop Ciop

Drama Burger dervynas Ciop Ciop

Drama Burger dervynas Ciop Ciop

Drama Burger dervynas Ciop Ciop

Share: