D E R V Y N A S

Projektas: 3 įvaizdžiai, atspindintys tendencijas, ir praktiniai patarimai

Galiu nudžiuginti! Šį kartą nevalgysim, negersim ir nekeliausim. Na, gal truputį. Bet šiandien spalvinsime. Kaip ir spalvina visą gamtą ryškusis ruduo. Visa augmenija parodo savo gražiausias spalvas. Rudenį pristatomos kolekcijos, rudenį pradedame galvoti ir apie ateinančius metus ir jų tendencijas. Kaip tik visai neseniai dalyvavau „Ambiente” 2018 didžiausios parodos, vyksiančios Frankfurte, konferencijoje, kurioje buvo pristatytos ryškiausios, madingiausios ir vyrausiančios kitais metais spalvos. Bet apie jas vėliau. O dabar apie šį projektą.

Su viena mano gera drauge, visažo meistre Ernesta Apavičiene, nutarėme, jog dabar kaip tik puikus laikas apžvelgti, kaip atrodyti gražiai ir madingai, atsižvelgiant į vyraujančias ir vyrausiančias tendencijas.

Ritualai

Gerai ir stilingai atrodyti svarbu ir man. Todėl į aprangą ir jos detales dėmesį kreipiu. Dažnai jos atspindi dienos nuotaiką, o kartais drabužius derinu ir prie tos vietos, kurioje turėsiu susitikimus ar ten, iš kur dirbsiu. Visgi šiuo metu važinėju per keturis taškus: dvi „Čiop Čiop“ studijas, „PERI PERI restą“ ir „Tortinę“.

Išduosiu paslaptį, makiažui daug laiko neskiriu. Naudoju kreminę pudrą, ružą ir bronzantą paryškinti skruostams, blakstienų tušą, o kartais ir ne. Mėgstu lūpas, dažniausiai jas ir paryškinu. Tad viena šio sezono tendencija itin džiaugiuosi! Apie ją ir visas kitas skaitykite žemiau.

Apie projekto idėją

Kaip ten bebūtų, progoms ir įvairiems vakarėliams visuomet renkuosi visažisčių (turiu pora mėgstamiausių) paslaugas. Galvoju, jog kiekvienas turi dirbti savo darbą, kurį išmano geriausiai. Tad su visazište Ernesta nusprendėme įprasminti šį rudenį ir pateikti visas tendencijas per mano “įvaizdį”.

Įvaizdžiai atspindi ir mane pačią. Tokią, kokia aš būnu…kartais truputį saldi, kartais bohemiška, o kartais ir moteriškai putojanti.

Ernesta apie projektą: “Ruduo, man nauji Metai. Ruduo atneša daug įkvėpimo. Ruduo ant podiumų atneša ir naujausias tendencijas, kurias labai mėgstu. Įkvėpta jų pasikviečiau man labai stlingą ir žavingą moterį – Urtę. Žinojau, jog tai tas žmogus, kuris perteiks naujausias tendencijas ir ne tik jas, bet ir įkvėpimus rudens žiemos sezonui.”

Trys veidai ir rudens žiemos tendencijos: “Pretty in pink”, “Autumn in Scandinavia” ir “Bordeaux is new Champagne!”

Foto: Jonas Petkevičius ir mano selfie

Make up: Ernesta Apavičienė

Suknelės: „UNDRESS”

I Pretty in pink

Rožinė atskleidžia mūmyse nuo pat gyvenimo pradžios gyvenančią mergaitę. Truputį kuklią, truputį romantišką, truputį valiūkišką…Šį sezoną šią spalvą įsimylėjau iš naujo!

  • Makiaže rožinė karaliauja visur – ant skruostikaulių, akių vokų bei lūpų;
  • Madingos įvairių atspalvių rožinės: nuo pelenų iki ryškiai avietinės;
  • Ryškus veido modeliavimas sėkmingai traukiasi iš tendencijų, tad nepersistenkite, jis turėtų išlikti kuo natūralesnis, tam puikiai tiks rožiniai skaistalai!;
  • Kadangi makiaže vyrauja daug švytėjimo suteikiančių elementų, tad veido odai reiktų rinktis matiškesnį padengimą;
  • Įvaizdį ir švelnią nuotaiką derinu ir su drabužiais – renkuosi rožinius akcentus. Tokį įvaizdį pasirinkau priderindama ir prie mūsų naujo projekto – “Tortinės” atidarymo. Ten būnu romantiška.

(užkulisiai)

II Autumn in Scandinavia

Šį rudenį kaip tik ir pradėjau beprotiško grožio ir labai įkvepiančioje Skandinavoje. Ruduo ir taip žavi savo spalvų gama, o kai ji derinasi prie kalnų pilkumo, upelių skaidrumo, eglių, pušų ir samanų – imk ir apalk. Tiesa, šiame įvaizdyje svarbūs ir grafiniai elementai, kaip ir bet kuriai šaliai – miesto urbanistiniai akcentai.

 

  • Makiaže taip pat karaliauja tos žemės spalvos, tik jos tampa blizgios!;
  • Švyti viskas, kas gali: jau kelintą sezoną karaliavusi metallic įgauna spalvų: nuo tradicinių sidabro ir aukso, iki chaki ir žalios;
  • Chaki madinga ne tik tepti ant vokų. Įsigykite tokios spalvos tušą ir apkerėsite ne vieną gamtos mylėtoją;
  • Šiame įvaizdyje svarbi grafinė dėlionė (konkrečiau – grafiniai akių pravedimai), kuri vyrauja nuo pat galvos iki kojų.
  • Tam puikiai tinka naujos kolekcijos “UNDRESS” pasirinkta suknelė.
  • Įvaizdį derinu prie mūsų urban studijų „Čiop Čiop”.

(užkulisiai)

III Bordeaux is new Champagne

Rudenį ir žiemą neklaužadas burbuliukus keičia raudoni vynai. Bet jeigu keisti šampaną, tai tik į Bordeaux blend’us. Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc itin madingos vynuogės, o tiksliau jų vynų spalvos. Prie jų prisijungia subtilioji Burgundija. Šis įvaizdis atskleidžia mano aistras ir moteriškumą.

  • Makiaže – visa raudonos gama. Nuo oranžinės, raudonos rožės, bruknės, spanguolės raudonumo, iki labai sunokusios slyvos.
  • Lūpos! Šį sezoną dažykite jas, kad ir nuo ankstyvo ryto, iki vėlyvos nakties. Nebijokite tamsesnių atspalvių. Beje, madinga jas dažyti ir keliais tos pačios spalvos atspalviais.
  • Ši naujos “UNDRESS” kolekcijos bordo suknelė – visiškas mano favoritas!
  • Įvaizdį derinu prie visų savo mylimų restoranų, kuriuose mėgstu lankytis.

(užkulisiai)

Visažistės TOP patarimai šiam rudeniui:

  1. Žėrutis, vadinamas „star pudra”, „blizgūs pigmentai” tiks visur – ant lūpų, akių bei skruostikaulių.
  2. Jei pabodo juodos blasktienos, galima rinktis spalvotus blakstienų tušus – baklažano, žemiškų rudų ar samanų žalumo atspalvių.
  3. Tamsias veido kontūravimo paletes padėkime į šoną. Geriau išsitraukiam skaistalus. Mes už natūralumą.
  4. Jums tinkamiausio intensyvaus tamsaus raudono atspalvio lūpdažis, Jūsų sėkmės raktas.

Beje, dar viena tendencija, kurios neapsirengiau – popartas. Ryšku ir spalvota! Ypač tiks toms, kas nori išlįsti iš pilkos kasdienybės.

O apie spalvas, kurios ir sakiau, jau netrukus.

 

Share: