D E R V Y N A S

10 geriausių dovanų idėjų (dėl kurių nereikės sėdėti kamščiuose ir stovėti eilėse)

Sveikas, p.Gruodi, visų pirkimo rekordų nugalėtojau! Sėkmės, kantrybės ir dorybės (kuo mažiau keiksmažodžių), jums, stovintiems eilėse ir kamščiuose! O aš siūlau šiais metais jų išvengti ir padovanoti EMOCIJĄ. Dovanas pagaminti/įgyvendinti patiems, užsisakyti internetu ar tiesiai per pažįstamus.

10 dovanų idėjų by Dervynas:

I. Mylimo restorano dovanų čekis ar kvietimas į jį! 

Turite savo mėgstamą valgymo vietą? Padovanokite galimybę ten pasisvečiuoti savo draugams ar artimiesiems.

Dovanokite dovanų čekį, o dar geriau – kvietimą eiti kartu.

Geriausia vestis ten, kur jums patinka patiems. Bet jeigu reikia idėjų restoranams? ->

Vilnius: Selfish Bistro, PERI PERI restas, Somm, Sofa De Pancho, Sweet Root, Džiaugsmas, Gaspar’s, IDW Esperanza.

Kaunas: DIA, Numan, uoksas.

Klaipėda: monai, MOMO Grill.

Nesenstanti klasika – kvietimas į ČIOP ČIOP kulinarijos kursus! Į kuriuos aš ir pati mielu noru einu jau penkti metai.

II. Vakarienė, piknikas ar fotosesija!

Bene geriausia emocija – būti kartu. Nenorite keliauti į restoraną, pakvieskite vakarienės pas save! Tai gali būti šventinė vakarienė visiems draugams kartu ar po vieną atskirai. Ir neprivalote jos rengti iškart, padovanokite kvietimą galiojantį metus ar pusmetį.

Reikia idėjų kvietimui:

Išbandykite www.canva.com.

Pakvieskite į pikniką! Ten galite surengti ir žavią fotosesiją. O ar tai vyks žiemą ar vasarą – nuspręsite kartu.

Padovanokite fotosesiją! Gal pats/pati mėgstate fotografuoti ar turite labai gerai fotografuončių draugų? Įamžinkite savo gražius draugus ir artimuosius.

II. Taurės

Ttai daiktas, kuris suteikia emociją ir naują patirtį. Geram vynui gera taurė yra kaip geram vyrui gera moteris šalia. Padeda atsiskleisti ir sužibėti. Be to, jų niekada nebus perdaug, nes nepaslaptis, jog ypač per vakarėlius ir didesnes vakarienes, jos dūžta.

Reikia rekomendacijų kokias pirkti? Rašyki!

III. Šampanas ar geras vynas, viskis ar alų rinkinys

Niekada nemirštanti klasika! Ypač tiems, kas bent truputį mėgsta šiuos gėrimus. Išrinkite ką nors įdomaus, naujo ar tiesiog klasiško. Tai gali būti geras šampano butelys, kolekcinis ar tiesiog mėgstamas vynas, o gal itin madingas ir įdomus biodinaminio vyno butelys ar rinkinys. Be abejo, viskio mėgėjams tiks viskis, o alininkams – kraftinių alų rinkinukas.

Visuomet galite pridėti dar kažką arba įdomiau supakuoti. Mano naujausias trend’as – kaip išnaudoti tinklines pėdkelnes, kurios labai greitai plyšta, butelio pakuotei. Truputį sexy ir šiaip faina.

IV. Pirštinės

Šilta ir visuomet miela dovana. Mano rekomendavija, visai neseniai ir netikėtai atrastas naujas lietuviškas brand’as – Morethan. Ne tik gražios, bet ir draugiškos gamtai. Tai prekinis ženklas, siūlantis iš senų vintažinių paltų pasiūtas pirštines. Įsimylėjau iškart.

https://www.facebook.com/Morethan/

V. T-Shirt

Marškinėliai yra jėga. Paskutinis mano mylimiausias atradimas – marškinėliai su žuvimis ir silkėmis. Puikiai dera prie kūčių valgių – silkės pataluose ir žuvies tešloje. Jeigu nenorite pirkti – padarykite patys!

Kur pirkti? ->

www.duefashion.com

VI. Čekis grožio procedūrai.

Rekomenduoju išbandyti online registravimosi grožio procedūroms sistemą www.treatwell.lt.

Visai šviežiai atsiradusią sistemą išbandžiau ir naudoju pati. Ten vienoje vietoje daugybė grožio paslaugas teikiančių salonų. Galite tiesiog iškart užrašyti savo draugą ar draugę parinktai procedūrai ar padovanoti dovanų čekį. O jis/ji išsirinks pats. Patikėkite, tikrai bus iš ko.

Tiesa, jeigu norite labai palepinti, siūlau dovanoti kvietimą į mano mėgstamiausią SPA – IDW Esperanza Resort & SPA. Galvojantiems, jog ten kainos stipriai kandžiojasi. Galiu patikinti, jog jos tikrai įkandamos. Šių metų atradimas – „Cloud 9”, lietuviškai vadinamą debesį, kuriame vos 20 praleistų minučių atstoja dvi gilaus miego valandas. Buvo a m a z i n g.

https://www.facebook.com/idwesperanza/

VII. Naminiai dalykėliai – žvakės, smilkalai ar odiniai padėkliukai

Nors daug kam atrodo, kad toks dalykas kaip žvakės yra nuobodu ir jau visiems atsibodęs reikalas. Drįstu teigti, jog ne! Priklauso nuo to, apie kokias jūs galvojate. Pavyzdžiui, mano draugės Miglės gaminamoms Blue Sparrow Candle Co. aš niekada neatsispiriu! N I E K A D A. Ir visuomet manau, jog tai puikiausia dovana suteikianti namams ypatingo kvapo ir jaukumo.

https://www.facebook.com/bluesparrowcandleco/

Beje, fainų dalykų galite rasti lietuviško dizaino platformoje ir parduotuvėse Namuos.

https://www.namuos.lt

VIII. Paveikslai ir print’ai

Na, dovanoti paveikslą čia jau rimtesnis reikalas. Bet kodėl gi ne? Išsirinkite iš mano gero draugo dar nesugadinto menininko Beno galerijos – 2H.ART.

https://www.facebook.com/2hartist/

Arba padovanokite visai ką tik pasirodžiusius print’us – „Ką žmonės dirba visą dieną”. Beje, pirkdami juos, pinigus skirsite socialiniai akcijai.

https://www.facebook.com/kazmonesdirba/

IX. Jūsų piešti paveikslai 

O dar geriau ir įdomiau, jeigu paveikslą nupiešite patys! Ar tiesiog užrašysite kokią fainą įkvepiančią frazę!

X. Mėgstamo žurnalo prenumerata

Manau, tai puiki dovana! Užsakykite draugui ar artimiesiems mėgstamo žurnalo prenumeratą visiems metams. Kaip pavyzdžiui, mano močiutei žurnalo „Žmonės” prenumerata yra pati geriausia dovana… Įsivaizduojate? Na, o draugams galite padovanoti ir ką nors konceptualesnio!

Kaip pavyzdžiui – „Lamų Slėnio” prenumeratą.

http://lamuslenis.lt/

Ir dar kelios papildomos idėjos!

  • Grožio rinkinukai. Juos sudaryti patiems gali ir užtrukti. Visų pirma, bestovint eilėse, o visų antra, ar jūs tikrai esate makiažo ekspertas? Pasikliaukime profesionalais. Mano mylimos vizazištės Jurga ir Jolita šioms šventėms pasiūlė specialų subalansuotą žaviai moteriai ir jaukų rinkinuką. Jo ieškokite čia – J&J Make Up Boxhttps://www.facebook.com/jjmakeupbox/
  • Kava! Gera kava – visada gera dovana. Kaip pavyzdžiui, Crooked Nose & Coffee Stories.
  • Idėjų krepšelis! Padovanokite draugams ar artimiesiems įdėjų visiems metams! Prispausdinkite nuotraukų, prikarpykite inspiracijų iš žurnalų – kelionėms, namų dekorui ar šviesesnei kasdienybei. Ar tiesiog paruoškite dėžutę su kortelėmis, ant kurių puikuosis palinkėjimai kiekvienai dienai.

 

Beje, jeigu dovanosite gėlių, rinkitės iš Flowers & Lovers kolekcijos.

https://www.facebook.com/flowersandlovers/

Dovanokite EMOCIJĄ ir būkite laimingi!

Pasidažau lūpas ir siunčiu po bučkį.

Share: