D E R V Y N A S

Mano kaimynai gerai miega, o tavo? (LAIMĖK gyvenimo palengvintoją)

Daugelis puikiai žino, kad gyvenimas bute, tai ne gyvenimas kaime. Gyvendami bute ne tik turime artimesnį kontaktą, tiesiogine to žodžio prasme, su kaimynais, bet ir geriau juos girdime.

Balius ar barnis, lova ar grąžtas, skalbimo mašina ar dušas, televizorius ar virtuvinis kombainas. Bet mano kaimynai su manim neturi problemų, nes aš turiu „SilentMixx’ą“.

Nors skamba viskas labai poetiškai ir hipotetiškai, bet savo kasdienybę žinote jūs patys geriausiai. Kaip ir aš savo. Ir tikrai žinau, kad mano draugas palengvino manąją būtį.

Siaučiant visam influencer’ių vajui dėl jų reklamuojamų dalykų, iškart atsakau: taip, tą „SilentMixx“ plaktuvą, kurį laimėsite jūs, jums dovanos „Bosch“, o aš savąjį turiu ir naudoju jau seniai.

Mano pažintis su „SilentMixx“

Su juo susipažinau dirbdama Čiop’e, nes šitą daiktą naudoja šefai ruošdami pietus ir gamindami renginiams. Šiaip esu ir smoothiekokteilių mėgėja, bet man patinka jį išbandyti skirtinguose amplua: sriuboms, padažams, užtepėlėms, pagardams, netgi darant tešlą blynams.

Nori ir tu?

Jeigu nori laimėti ir tu, o tikrai žinau, kad nori, padaryk keletą gerų dalykų dėl savo kaimynų (aišku, kaimynais gali vadintis ir tavo draugai).

Tau reikės: Pasikviesti kaimynus pusryčių!

  •  Atsiųsk man nuotrauką ką ruoštum kaimynams, jeigu laimėtum šį plaktuvą!

Laimingesni kaimynai, laimingesni ir MES.

Apie Jį.

Jis kapoja tyliai. Jis maišo tyliai. Jis trina tyliai. Jis patikimas. Jis greitas. Ir svarbiausia,  – jis ištikimas ir ilgaamžis.

o

Beje, nesiparinkit dėl receptų, ateityje pasidalinsiu ir savais.

Kelkit foto į komentarą arba siųskit man: urte@dervynas.lt

Nurodyk: Noriu laimės kaimynams

Nugalėtoją skelbsiu: rugpjūčio 10 d.

Share: