D E R V Y N A S

Mano gyvenimas – nesibaigainti degustacija. Vyno, maisto, meilės ir gyvenimo.

Šis blog’as gimė iš meilės vynui. Egzistuoja iš meilės kokybiškam gyvenimui. Čia rasite žemiškus patarimus, restoranų apžvalgas, gastronomines tendencijas, rekomendacijas, vyno ir gero gyvenimo edukaciją bei įkvėpimus.

o

Mano vyno kelio pavasaris prasidėjo Vokietijoje: metusi darbą banke, susikroviau lagaminus ir išvažiavau į vyno kraštą – Mozelį. Ten gyvenau pas vyndarius – mokiausi iš profesionalų ir negrįžtamai įsimylėjau vyną.

Esu baigusi “Šampano akademiją”, “Namų someljė“, šiuo metu esu “Someljė mokyklos” trečiame kurse. Nuolat edukuojuosi įvairiose degustacijose. Studijuoju ne tik vyno, bet ir alaus, grapos, tekilos ir kitų gėrimų subtilybes bei jų darną su maistu.

o

Restoranų sferoje sukuosi jau 6 metus, daugiau nei 5 metus vadovavau kulinarijos studijai „Čiop Čiop“. Kuris per kelis metus išaugo į visą kulinarijos ir renginių studijų tinklą. „Čiop Čiop“ grupei prasiplėtus ir atsidarius du vištienos restoranus „Peri Peri“ bei „Tortinė by Čiop Čiop“ tapau pagrindine brand manager’e.

o

Papildomai restoranams sudarinėju vyno kortas, konsultuoju įvairiais klausimais, ieškau šefų ir virėjų, padavėjų arba jiems padedu rasti geriausią vietą. Taip pat neįpareigojančiai rašau į įvairius leidinius, portalus bei žurnalus.

o

Nuo 2018 metų liepos mėn. savo karjeros kelią pasukau link dar truputį rimtesnių dalykų ir prisijungiau prie kiečiausi kulinarinių projektų ženklo „VMG – virtuvės mitų griojėvai“ komandos. Kurioje netrukus pasirodys ir naujas mano projektas. O kolkas visas apžvalgas galite rasti www.vmgonline.lt.

Urtė

_mg_4343

 

 

der vynas logo

Facebook komentarai:

Parašykite komentarą