D E R V Y N A S

Kaip išsigelbėti pirmadienį? (ir filmo rekomendacija)

O jums nebūna, kad atrodo, jog žemė griūna?

Man tai būna. Turbūt neveltui pirmadieniai vadinami BLUE.

Norisi prie mėlynos jūros.

Arba dar galima būtų vadinti GREEN.

Norisi į žalias džiungles.

pirmadienis

Tokiu atveju gelbsti keletas dalykų: sportas, geras filmas ir kelionės.

1. Kelionės. Ilgą laiką svajojau apie Romą. Bilietas jau mano rankoj, dabar laukia gražus ir smagus planavimas – ką aplankyti, kur ko paragauti ir su kuo pabendrauti. Nepaslaptis, kad žiauriai myliu itališką vyną, ypač raudoną…Ir šiaip gražius ir gilius dalykus mėgstu. Beje, į Romą pastūmėjo ir kelis kartus matytas filmas La Grande Bellezza.

comentario-pelicula-la-grande-bellezza-3

italy

2.Sportas. Sportas visada padeda: ir pirmadienį, ir antradienį, ir trečiadienį. Ypač savo su fainais žmonėmis ir pačiu geriausiu treneriu. JC Sport.

3.Geras filmas. Iš sekmadienio į pirmadienį žiūrėjau labai fainą filmą: Spring, Summer, Fall, Winter…Spring. Toks gražus, gilus. Apie gėrį. Labai rekomenduoju.

spring summer fall winter spring

4.Planas savaitei: visada faina žinoti, kiek gerų dalykų laukia šią savaitę. Rytoj – Modernios Lietuviškos virtuvės kursas su Tomu Rimydžiu. Trečiadienį After Work vakaras: Angus steak & Wine. O ketvirtadienį ilgai lauktas ir planuotas renginys Stikliuose: Luxury Journey. (čia pusiau reklamos pusiau ne sumetimais – jeigu kam įdomu prisijungti, rašykite man asmeniškai į urte@ciopciop.lt).

5. Planas savaitgaliui. Gal važiuojam prie jūros?

sea

sea  2

Share: