D E R V Y N A S

Ateina ruduo. Ką žiūrėti vyno mylėtojiems?

IMG_0190

Jauokiomis senamiesčio gatvelėmis, kaip niekur nieko, ateina ruduo. Po truputį lįsdamas pro pravirus langus ir į mūsų namus.

Nors aš tiesiog dievinu gėles ir jų kvapą, bet tas beprasidedančio rudens kvapas turbūt yra pats skaniausias. Kai grįžtame namo. Kai valiūkiška vasaros vėjų ištaršyta šukuosena tampa griežtesne. Kai permatomą lūpų blizgį keičia baklažaninis lūpdažis. Kai ištuštėja rožinio vyno buteliai ir ant stalo atsiranda vieta raudoniems ar auksinės spalvos baltiesiems. Kai daugiau laiko praleidžiame įsitaisę ant fotelio ar draugų sofos. Kai norime ilgiau miegoti ir voliotis naujai įsigytuose pataluose. Aišku, ne vieni. Ir grįžtame į kino teatrus bei kompiuterių ekranų.

Tai ką gi žiūrėti mums, vyno mylėtojams. Esu gavusi vieną labai gerą rekomendaciją, kurią pati puolu vykdyti ir rekomenduoju jums – serialas „The Wine Show”.

Kaip jie patys sako, tai gidas į Pasaulio vynus, geriausius, popsinius ir mažiau žinomus vynuogynus. Apie keliones, apie vyną, apie maistą ir skanų gyvenimą.

Bučkis

http://thewineshow.com/uk/

wine show\ wine show2

 

 

Share: