D E R V Y N A S

Odė rudeniui piknike (plius receptas)

Odę piknikui parašiusi jau esu, tad gal ir neverta jos kartoti. Mano tinklaraštyje galite paskaityti apie tai, ką valgyti pikniko metu, kur daryti pikniką, ką reikia turėti piknike, su kuo eiti į pikniką ir apie tai, kiek jis gali trukti (straipsnį rasite paspaudę čia).

Tačiau kokia odė be vizualinio įamžinimo. Tad šiam sekmadieniui tiesiog daug gražių akimirkų iš specialios fotosesijos Lamų Slėniui. Rudeniniame šio e-žurnalo numeryje galite rasti ir visą interviu su manimi apie meilę. Gyvenimui, kiekvienai dienai ir visam tam, ką darau.

O mano šio post’o idėja ir noras, jog ši fotosesija jus įkvėptų mėgautis kiekviena akimirka, kad ji taptų paskatinimas nebijoti savo norų bei fantazijų, nes patys galime susikurti savo pasaulį, kokiame norite gyventi.

 

Rubriką pristatė ir inicijavo „Gardėsio” duona „HERO”. Sakė, jog kažkam esu herojus. Tikiuosi, geras.

Tiesa, duonai ir jums skiriu labai rudenį sumuštinį. Receptas apačioje.

Foto: Lina Jushke

Make up: Jurga Kartu

Ir ačiū visai komandai, padėjusiai įgyvendinti idėjas! Ir ypač savo asistentei Justei, su kuria kiekvienas darbas ir projektas tapo malonesnis ir geriau įgyvendinamas.

Rudeninis sumuštinis su kriaušėmis, figomis ir Brie sūriu

Jums reikės: 

Duonos „HERO”

Sviesto

Spanguolių džemo

Figų

Kriaušių

Brie sūrio

Pekano riešutų

Gaminimo eiga:

Ant vienos duonos riekelės tepkite sviestą, susipjaustykite figas, kriaušes ir sūrį griežinėliais. Pirmiausia dėkite sūrį, tuomet kriaušes bei figas. Ant kitos duonos riekelės užtepkite spanguolių džemo. Pekano riešutis galite dėti į vidurį ar tiesiog pabarstyti šalia. Kepti rekomenduoju sumuštinių keptuvėje, tačiau neturintiems puikiai tiks ir paprasta keptuvė.

Už gražų gyvenimą! Cheers, my dears!

Share: